вівторок, 26 жовтня 2021 р.


 Осінній ярмарок 

23 жовтня в ЕНВК №6 пройшов традиційний Осінній ярмарок. В ньому взяли участь учні всіх класів та  співробітники закладу - адміністрація, педагоги, техпрацівники.

Захід проходив з дотриманням всіх карантинних норм, адже "червона зона" накладає відбиток на всі події в нашому житті. Але це не зашкодило нашій активності та гарному настрою!

Всі класи разом зі своїми класними керівниками та вихователями розташували свої ярмаркові столики на свіжому повітрі, на безпечній відстані один від одного. Діти обмінювалися та купували книжки, іграшки, вироби з природного матеріалу, свіжі овочі та фрукти тощо. Працівники психологічної служби провели цікаву і веселу гру "Позитивне передбачення" - пропонували дітям та працівникам закладу обрати собі позитивне побажання на майбутнє.  Дуже великий відгук отримала акція "Осінній благодійний кошик", коли діти та дорослі приносили теплі речі, взуття та навіть продукти харчування для малозабезпечених дітей (та сімей).

Велика подяка всім, хто взяв участь у Ярмарку - дітям, вчителям, батькам! Нехай добрі справи повертаються до вас добром, гарним настроєм та здоров'ям!











  








Немає коментарів:

Дописати коментар